Stoiximan Super League

Δύσκολα με ΟΦΗ ο Άλεφ

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν αναμένεται να προλάβει το ματς του Σαββάτου.

Χωρίς τον Άλεφ θα χρειαστεί, όπως όλα δείχνουν, να προετοιμάσει την ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το πρόβλημα του Βραζιλιάνου μέσου στους προσαγωγούς δεν είναι σοβαρό και μάλιστα χθες πέρα από θεραπεία έκανε και ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το Σάββατο.

Έτσι το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλος μοιάζει και πάλι μονόδρομος, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (που και κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε εκτός 18άδας Μοράν-που έμεινε στην Αθήνα-και Αϊντάρεβιτς) δείχνει να ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις για τον άξονα. Ήδη στα τελευταία ματς έπαιξαν εκεί κατά συνθήκη στη διάρκεια του αγώνα οι Τσόσιτς και Μπακασέτας, που δεν αποκλείεται να ξαναπάρουν θέση εκεί.

Ο Χρήστος Αλμπάνης δύσκολα θα είναι στην αποστολή, αφού θα χρειαστεί ακόμη λίγες μέρες για να μπει με την ομάδα, ενώ ο Λούκας Μπογέ πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν αναμένεται να παίξει πριν τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, μετά την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x