Stoiximan Super League

Δώνης: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία»

Συγκρατημένος ο Χρήστος Δώνης μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανέφερε πως το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού οφείλεται στην κακή ψυχολογία της ομάδας.

Χαμηλά την... μπάλα κρατάει ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος όπως είναι λογικό ανέφερε πως δεν πρέπει κανείς να πανηγυρίζει για μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, ο χαφ του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως το κακό ξεκίνημα της ομάδας οφείλεται στην κακή ψυχολογία που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δώνης στη NOVA:

«Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία γιατί νομίζω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις νομίζω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική η συνέχεια», είπε αρχικά.

Για το κακό ξεκίνημα και τα δύο πρόσωπα που έχει δείξει η ομάδα κατά την διάρκειας της προετοιμασίας αλλά και στην αρχή του πρωταθλήματος: «Έχει να κάνει με την ψυχολογία και όχι την ικανότητα γιατί όπως ήμασταν στην προετοιμασία, ίδια ομάδα είμαστε και τώρα στις πρώτες αγωνιστικές. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ξέραμε πως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που μπροστά έχει καλούς και ικανούς παίκτες. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ατυχήσαμε γιατί με την πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού δεχτήκαμε γκολ είναι σημαντικό όμως το γεγονός πως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x