Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Γιώργος Δώνης από την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο. Τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» έπρεπε να είναι πιο αποφασιστικό απέναντι στην αντίπαλη εστία.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν πολύ γρήγοροι, είχαμε καλό τέμπο και την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί απέναντι στην αντίπαλη εστία. Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, γιατί ο Ατρόμητος έμεινε πίσω από την μπάλα. Καταφέραμε να σκοράρουμε σε μια στημένη φάση, κάναμε κι άλλες ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές συνεχίζουμε να είμαστε καλά», δήλωσε στη Nova με το φινάλε του αγώνα.

Για το 4-3-3 είπε: «Η τακτική προσέγγιση της ομάδας δεν αλλάζει. Κάποιος βλέπει πώς επιτιθέμεθα, αλλά μπορούμε να το λειτουργήσουμε και κάπως διαφορετικά. Ήθελα να έχουμε λίγη περισσότερη ενέργεια, γιατί είχε ο Κουρμπέλης και ένα πρόβλημα στη γάμπα από το ματς με τα Γιάννενα. Ο Δώνης ήταν λίγο καταπονημένος από τα συνεχή ματς. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά και ικανοποιήσαμε τον κόσμο».