Stoiximan Super League

Έβαζε, αλλά και… έμπαζε ο Ατρόμητος

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Ατρόμητος στο πρώτο φιλικό τεστ επί αυστριακού εδάφους. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 3-1 της Λουστενάου, αλλά εντέλει (κι αφότου έκαναν αρκετές αλλαγές) ηττήθηκαν 4-3.

Αρκετό υλικό για αισιοδοξία -αλλά και προβληματισμό- έδωσε ο Ατρόμητος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν.

Με αντίπαλο την αυστριακή Λουστενάου, οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν διπρόσωποι και μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, ηττήθηκαν στο δεύτερο με 4-3.

Αφότου απείλησε με σουτ των Μανούσου και Κιβρακίδη, η ομάδα του Αναστασίου άνοιξε τελικά το σκορ με τον πρώτο στο 18’. Παρόλο, δε, που ισοφαρίστηκε άμεσα (23’), πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 25’ με τον Ούμπιδες (αφότου συνεργάστηκε ωραία με τον Βέλλιο).

Μάλιστα ο Ατρόμητος βρήκε και τρίτη φορά δίχτυα με το πρώτο γκολ του Γούτα (με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ), ωστόσο οι Αυστριακοί μείωσαν πριν το ημίχρονο και μετά την ανάπαυλα αντεπιτέθηκαν.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν και τις αρκετές αλλαγές του Αναστασίου, ισοφάρισαν με την έναρξη κιόλας του β’ μέρους και τελικά πήραν τη νίκη με γκολ στο 71’ (απάντηση στο οποίο δεν βρήκε ο Ατρόμητος ως το τέλος).

Η αρχική ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Γούτας, Στρούγκης, Ούμπιδες, Χαρίσης, Κορτ, Μανούσος, Ενσικουλού, Βέλλιος.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x