Stoiximan Super League

Έδειξαν έτοιμοι για πρεμιέρα Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς να εντυπωσιάσουν και να σκοράρουν, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα έδειξαν σε καλή κατάσταση, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας την επόμενη εβδομάδα.

Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξαν πως είναι σχεδόν έτοιμοι για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας την επόμενη εβδομάδα.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και δοκάρι με τον Ματίγια με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ είχε περισσότερες ευκαιρίες, με τους παίκτες του Πάκο Ερέρα να διατηρούν την υπεροχή στο ματς.


ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (79' Κωνσταντινίδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (79' Μενέντεζ), Μπάσα (68' Ιντζόγλου), Ματίγια, Γκάμα (68' Παυλίδης), Γκαρσία (78' Κολάσο), Ντιγκινί, Γιουνές (68' Ναζλίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (62' Παπαϊωάννου), Τσικάρσκι (46' Παπαδόπουλος, 62' Πήλιος), Γιάκος (73' Μπατίστ), Κάστρο (78' Λιάσος), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σιόντης (62' Λίλα), Λουκίνας (46' Κριζμάν), Ντόλοβατς (46' Κακουμπά), Ξύδας (72' Παπαδόπουλος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x