Σκωτία

Εφτάρα η Σέλτικ, αλλά κορυφή η Ρέιντζερς

Δεν σταμάτησε να σκοράρει η Σέλτικ, η οποία σάρωσε 7-1 στη Γλασκώβη την Νταντί για την 28η αγωνιστική της Scottish Premier, αλλά παρέμεινε στη δεύτερη θέση.

Σταθερά στην κορυφή της Scottish Premier παρέμεινε η Ρέιντζερς, η οποία νίκησε 2-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ για την 28η αγωνιστική και διατηρήθηκε στο +2 από τη δεύτερη θέση, παραμένοντας το φαβορί για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου κι αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τετράδα.

Η Κιλμάρνοκ προηγήθηκε 1-0 κι άγχωσε τους «διαμαρτυρόμενους» με το πέναλτι του Αρμστρονγκ στο 11’, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Ταβερνιέρ στο 55’ κι ο Λόρενς στο 59’ έφεραν την ανατροπή τους «προτεστάντες».

Δεν σταμάτησε να σκοράρει κόντρα στην Νταντί η Σέλτικ, διαλύοντας την αντίπαλό της 7-1 στο «Σέλτικ Παρκ» και παρέμεινε στο -2 στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους οριακά στην προνομιούχο εξάδα.

Οι «καθολικοί» έφτασαν στο 6-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Κάρτερ-Βίκερς στο 7’, Ούτσε στο 18’, Ο’ Ράιλι στο 22’, Μαέντα στο 30’, Τέιλορ στο 36’ και ΜακΓκρέγκορ στο 45’+4’. Στο 64’, ο Κέλι έκανε το 7-0 πριν μειώσει στο 84’ ο Μέλον για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν κατάφερε να νικήσει τη Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου η Χαρτς και με το 1-1 στην έδρα της απλά διατήρησε την τρίτη σίγουρη θέση.

«Πέρασε» άνετα με 3-1 από την έδρα της ουραγού Λίβινγκστον η Μάδεργουελ και μείωσε στο -3 από την προνομιούχο εξάδα.

Ισόβαθμες στη δέκατη θέση βρίσκονται οι Αμπερντίν και Σεν Τζόνστον μετά το 2-0 της δεύτερης στην έδρα της κυπελλούχου Ευρώπης του 1983.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x