Γερμανία

Έφυγε με… πονοκέφαλο η Μπάγερν (video)

Σα να μην πέρασε μια μέρα. Η Λεβερκούζεν κράτησε στο 0-0 τη Μπάγερν στο «Bay Arena», με τους Βαυαρούς να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους (+8) από την Ντόρτμουντ, που επίσης γκέλαρε.

Τώρα ήταν η σειρά της Ντόρτμουντ να χαμογελάσει. Η Λεβερκούζεν κράτησε στο 0-0 στην έδρα της την Μπάγερν, η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα που έκαναν νωρίτερα οι Βεστφαλοί στο Βερολίνο και να αυξήσει την διαφορά της από το +8.

Πολύ καλό ματς στη «Bay Arena» με τις «ασπιρίνες» να μη φοβούνται την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και να παίζουν στα ίσα. Μάλιστα, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Η Μπάγερν είχε σχετικά προβληματική εικόνα κι έγινε απειλητική κυρίως από αντεπιθέσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά ο Λεβαντόφσκι. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσάμπι Αλόνσο στο 84’.



Έτσι, η Λεβερκούζεν έμεινε στην 5η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Μπάγερν συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μετά από 20 αγωνιστικές έχοντας 53.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x