Stoiximan Super League

Έγινε η συνάντηση Λας Πάλμας-Αραούχο, συνεχίζει να ελπίζει η ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά παραμένουν στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο. Στη συνάντηση που είχε η πλευρά του Αργεντινού με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας εκείνος επέμεινε στην παραμονή του, αλλά άφησε «παράθυρο» για το μέλλον

Την ελπίδα ότι μπορούν να ανατραπούν τα υπάρχοντα δεδομένα και ο Σέρχιο Αραούχο να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα συνεχίζει να τρέφει η ΑΕΚ.

Η συνάντηση που ζητούσε εδώ και μέρες η πλευρά του Αργεντινού με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Σε αυτή, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», ο πατριός και μάνατζερ του παίκτη άκουσε το αφεντικό του ισπανικού συλλόγου να επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Έβαλε ωστόσο τον αστερίσκο «εκτός αν έρθει μια πρόταση που θα είναι ικανοποιητική», ο οποίος κρατάει τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Γιατί τα ποσά που φέρεται να αξιώνει στην παρούσα φάση ο Ραμίρες για τον Αραούχο μοιάζουν απλησίαστα για ελληνική ομάδα, ωστόσο το γεγονός ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης κι είμαστε ακόμα στις αρχές Ιουνίου δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να ελπίζει ακόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x