Γαλλία

Είπε «όχι» σε μυθική πρόταση ανανέωσης από την Παρί ο Βεράτι

Κάπως έτσι φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βεράτι να οδεύει στην Μπαρτσελόνα! Ο Ιταλός άσος απάντησε αρνητικά σε πρόταση 12 εκ.ετησίως της Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο.

Είναι ο κύριος στόχος της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Το όνομα του Μάρκο Βεράτι φιγουράρει εδώ και μέρες στο ρεπορτάζ της «Μπάρτσα» σε ιστοσελίδες και εφημερίδες στην Ισπανία.

Ωστόσο, από σήμερα οι φήμες που τον θέλουν να οδεύει στην Βαρκελώνη θα φουντώσουν.

Αυτό οφείλεται στην απόφαση του Ιταλού άσου να απαντήσει αρνητικά σε μια μυθική πρόταση που του κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν για να επεκτείνει το συμβόλαιο μαζί του και να βάλει τέλος στις φήμες. Όχι μόνο δεν το κατάφερε αυτό, αλλά, ίσα-ίσα συνέβη το αντίθετο.

Τα γαλλικά και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η πρόταση της ομάδας του Παρισιού έπεσε στο κενό παρά το γεγονός ότι οι αποδοχές που προτάθηκαν στον Βεράτι άγγιζαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Η πρόταση αυτή έγινε σε συνάντηση που είχε ο Βεράτι με τους διοικούντες Παρί ΣΖ. Ωστόσο, ο πρόεδρος, Νασερ Αλ Κελαϊφί και ο εκτελεστικός διευθυντής, Αντέρο Ενρίκε άκουσαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΟΧΙ» από τον Ιταλό.

Μάλιστα, υπάρχει και η πληροφορία ότι ο Βεράτι δεν έμεινε εκεί, αλλά τους εξέφρασε την επιθυμία του ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί θέλει να μεταγραφεί στην «Μπάρτσα» και τους ζήτησε να αποδεχθούν να μπουν σε διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, η πληροφορία αυτή, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο εξωτερικό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x