Stoiximan Super League

Είχε απορρίψει προτάσεις, πριν την ανανέωση, για Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Αρνητικά σε αρκετά δελεαστικές προτάσεις για τον Κώστα Φορτούνη είχε απαντήσει ο Ολυμπιακός, ενώ ούτε ο διεθνής μεσοεπιθετικός έδειχνε να συγκινείται από το ενδιαφέρον κάποιων ξένων ομάδων.

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 έβαλε ο Κώστας Φορτούνης, επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους που περίμεναν να συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά την πρώτη του χρονιά ως ηγέτης της ομάδας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, οι πρωταθλητές Ελλάδας και ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχαν απαντήσει αρνητικά σε σημαντικές προσοχές για τον παίκτη.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει πως «στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους αρμόδιους της ΠΑΕ και τους εκπροσώπους του διεθνούς ποδοσφαιριστή εμφανίστηκαν έγγραφες προτάσεις με πολλά μηδενικά, τις οποίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του αγνόησαν επιδεικτικά από τον Γενάρη μέχρι σήμερα».

Όσον αφορά τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό, διπλασιάστηκαν οι αποδοχές του 23χρονου άσου και από τις 400.000 ευρώ πήγαν στις 850.000 ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x