Stoiximan Super League

Εκνευρισμός στον Απόλλωνα για Βάτσιο

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον διαιτητή του ματς με τον Παναθηναϊκό, Αριστείδη Βάτσιο, για τη φάση του 89ου λεπτού όταν και ζητάνε πέναλτι σε χέρι του Ινσούα.

Σκασμένοι ήταν οι άνθρωποι του Απόλλωνα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό!

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός για τον διαιτητή του αγώνα, Αριστείδη Βάτσιο.

Και αυτό καθώς του χρεώνουν τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 89ο λεπτό σε χέρι του Ινσούα εντός της περιοχής, θεωρώντας πως υπήρξε καθαρή παράβαση. «Χτυπάει η μπάλα στο χέρι, κόβεται η πορεία της. Πώς γίνεται να μην το έδωσε;», ανέφεραν μεταξύ άλλων!

Μάλιστα, σχολίαζαν πως η αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντι στον Απόλλωνα την φετινή σεζόν είναι απαράδεκτη, φέρνοντας για παράδειγμα προηγούμενα παιχνίδια όπως αυτό με την Λαμία στη Ριζούπολη, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με πέναλτι στο φινάλε!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλων εκφράζει και μέσω της ιστοσελίδας του τα παράπονά του για τον Βάτσιο. Και αυτό καθώς έχει ανέβει το κείμενο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό με φωτογραφία από την επίμαχη φάση και μέσα αναφέρεται «Στο 89’ ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, έξω από την περιοχή, ο Ινσούα έδιωξε τη μπάλα με το χέρι αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι».

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x