Stoiximan Super League

Εξαφανισμένος ο Μπεργκ: Δεν απαντά στις κλήσεις από Παναθηναϊκό

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες περί συμφωνίας με την Αλ Αΐν, ο Μάρκους Μπεργκ δεν απαντά στις κλήσεις από τον Παναθηναϊκό, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Στα Εμιράτα βουίζει ο τόπος πως ο Μάρκους Μπεργκ έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Αΐν, ωστόσο ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να μην έχει την παραμικρή ενημέρωση.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Σουηδός φορ δεν απαντά στις κλήσεις που του έχουν γίνει από πλευράς ΠΑΕ για να διαλευκάνει το τοπίο, ενώ ο μάνατζέρ του, που απάντησε στην κλήση του Νίκου Λυμπερόπουλου, έκανε απλώς λόγο για κρούση από την Αλ Αΐν και την Κίνα, δίχως να παραδεχτεί καμία συμφωνία.

Αυτό είναι μία ακόμη ένδειξη πως ο 30χρονος Σουηδός οδεύει στην έξοδο. Άλλωστε το deal με τους Άραβες είναι «χρυσοφόρο», καθώς προβλέπει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια έναντι 3 εκατ. ευρώ ετησίως, συν το 15% που αποτελεί το ποσοστό που διατηρεί ο ίδιος επί του ποσού της μεταγραφής του.

Όλα δείχνουν πως ο Μάρκους Μπεργκ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι», που υπολογίζεται πως θα βάλουν στα ταμεία τους πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ, θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά για να μπαλώσουν «τρύπες» αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x