Stoiximan Super League

Εξόφλησε τον Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου που χρωστούσε στον Νίκλας Χουλτ, αν και μοιάζει σχεδόν απίθανο να αποσύρει την προσφυγή του ο Σουηδός μπακ.

Σε μία κίνηση που, λογικά, δεν θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ως τώρα προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι εξόφλησαν το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Σουηδός μπακ για να μείνει ελεύθερος.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, λοιπόν, πλήρωσαν τις 70.000 ευρώ που χρωστούσαν στον παίκτη, ωστόσο από τη στιγμή που η προσφυγή κατατέθηκε πριν μπουν αυτά τα χρήματα στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος άσος θα βγει νικητής στη δικαστική διαμάχη που άνοιξε με την ομάδα...

Το μόνο σενάριο για να υπάρξει ολική ανατροπή της κατάστασης είναι αν ο Χουλτ δείξει καλή θέληση και θελήσει να πάρει πίσω την απόφασή του, από τη στιγμή που πληρώθηκε τη δόση Οκτωβρίου. Κάτι τέτοιο, όμως, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, δεδομένου πως ο λόγος που κατατέθηκε η προσφυγή είχε να κάνει με την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος κι όχι να εξασφαλίσει τα μέχρι τώρα δεδουλευμένα του (που ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για κάποιο «υπέρογκο» ποσό).

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x