Σκωτία

Εκτός προπόνησης ο Ντεμπελέ, φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης από Σέλτικ

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Σέλτικ προπονούνταν ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Σούντουβα, ο Μουσά Ντεμπελέ βρισκόταν στα γραφεία του συλλόγου συζητώντας για το μέλλον του.

Η φημολογία περί αποχώρησης του Ντεμπελέ από την Σέλτικ καλά κρατεί, με τις Μαρσέιγ και Λιόν να φαίνεται πως θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον 22χρονο επιθετικό, με τον πρόεδρο της Λιόν να δηλώνει:«Είμαστε σε επαφές για τον Ντεμπελέ, ο παίκτης ενδιαφέρεται αλλά στη Σέλτικ είναι σκληροί διαπραγματευτές. Κοιτάμε κι άλλους παίκτες».

Από την άλλη ο προπονητής της Σέλτικ Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε σχετικά με το μέλλον του νεαρού Γάλλου: «Ο Μουσά και οι εκπρόσωποί του βρέθηκαν στα γραφεία σήμερα. Δεν γνωρίζω για καμία επίσημη πρόταση γι αυτόν, μόνο ενδιαφέρον. Απ’ όσο ξέρω υπάρχει ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται έντονα και ο Μουσά με τους εκπροσώπους του μιλάνε γι αυτό με την διοίκηση».

Ο Βορειοιρλανδός προπονητής πρόσθεσε: « Σίγουρα δεν είναι ένας παίχτης που θέλουμε να χάσουμε. Είναι μεγάλο ταλέντο. Ήρθε εδώ δυο χρόνια πριν και εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Δεν θα είναι εδώ για πάντα. Εξαρχής ο σκοπός του, όπως και πολλών άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών, να έρθει σ’ έναν μεγάλο σύλλογο για να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και στη συνέχεια να προχωρήσει. Όμως φυσικά θα πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα. Δεν θέλουμε να χάσουμε έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή χωρίς να έχουμε βρει αντικαταστάτη οπότε οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x