Γενικά

Στην αποστολή της εθνικής Μαρόκου ο Ελ Κααμπί!

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στην αποστολή του Μαρόκου για τους αγώνες με Ανγκόλα και Μαυριτανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί ανακοίνωσε τις τελικές επιλογές του και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα στα φιλικά που θα δώσει με Ανγκόλα (22/03) και Μαυριτανία (26/03).

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βολεύουν την ελληνική ομάδα, που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις τις συγκεκριμένες ημέρες και θα αγωνιστεί κανονικά και στην αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ (31/03), στην OPAP Arena.

\

Ο 30χρονος επιθετικός διανύει μια άκρως παραγωγική σεζόν και μετράει συνολικά 23 γκολ σε 35 συμμετοχές. Η εξαιρετική του παρουσία, τον οδηγεί στην αποστολή μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και θα αγωνιστεί ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως αυτά των Χακίμι, Σοφιάν Άμπραμπατ και Χακίμ Ζίγιεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x