Europa League

Ελ Καντουρί: «Δεν βρήκαμε λύσεις στην άμυνα της Βίντι»

Στην έλλειψη επιθετικών λύσεων στην «κλειστή» άμυνα της Βίντι απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως έχασαν τα πατήματά τους μετά το 0-1 και πως οι Ούγγροι έκατσαν όλοι πίσω μετά το 0-2. Θεωρεί πως δε βρέθηκαν γενικά σε καλή μέρα και πως η πρόκριση είναι στο χέρι τους, αρκεί να νικήσουν στην Ουγγαρία την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Ο κόουτς μας είχε πει τι να κάνουμε. Ξεκινήσαμε καλά, όμως μετά μπήκε το γκολ και έπρεπε να βρούμε τα πατήματά μας. Άλλαξε η μορφή του αγώνα μετά το γκολ, αμύνθηκαν και έπαιζαν με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο γκολ η Βίντι έκατσε πίσω. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, αλλά δεν τις βρήκαμε.

Δεν αιφνιδιαστήκαμε. Ο κόουτς μας είχε δείξει τον αγώνα της Βιντι με την Τσέλσι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και κακές ημέρες και σήμερα ήταν μία κακή ημέρα για εμάς.

Η πρόκριση είναι στο χέρι μας. Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε τη Βίντι στο ματς που ακολουθεί, αλλά για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο από ότι σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x