Ελλάδα

Ήττα από την Τσεχία για την Εθνική γυναικών Κ19 - Κρίνεται με Ουαλία η παραμονή στο League A

Η Εθνική γυναικών Κ19 ηττήθηκε 2-0 από την Τσεχία 1ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, με την παραμονή στο League A να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ουαλία.

Την ήττα από την Τσεχία γνώρισε η Εθνική γυναικών Κ19 (2-0), σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του 1ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Πλέον, η παραμονή στο League A θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στην Ουαλία. Στο σημερινό παιχνίδι (27/10) του τουρνουά που διεξάγεται στο Κάρντιφ, οι Τσέχες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και είχαν από το πρώτο μέρος κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά, κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο μέρος, με δύο γκολ της Κρεΐτσοβα στο 49ο και στο 57ο λεπτό.

Τσεχία: Γίλκοβα, Μρασκόβα, Αμπαντάλοβα, Μπάρκοβα, Κρεΐτσοβα, Σετνίτσκοβα (46’ Καλντέσοβα), Μπέντοβα, Χλαβάτσοβα (82’ Κρούτοβα), Φρεϊσλέροβα (27’ Τρούξοβα), Γιαντσάροβα, Βιτόβα (66’ Πολάσκοβα).

Ελλάδα: Πεταλωτή, Κουκουλάκη, Ζαγκλή (63’ Ραπ’ανη), Τσαρουχά, Φακίνου (54’ Λαζαράκη), Γιοβάνη, Μπριάνα (86’ Αεράκη), Κωστοπούλου, Νταρζάνου, Καρυπίδη, Χαλατσογιάννη (86’ Σιαφαρίκα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x