Europa League

Έμερι: «Αυτές οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση».

Την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο προπονητής της Άρσεναλ μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Καραμπάκ με 3-1 για τους ομίλους του Europa League.

Ευχαριστημένος με την καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά και με την καλή φυσική κατάσταση της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την επικράτηση των «κανονιέρηδων» επί της Καραμπάκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη γιατί αντίπαλοί μας ήταν σε καλό επίπεδο. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να καταφέρνουμε να παίρνουμε αποτελέσματα σε δύσκολα παιχνίδια».

Ερωτηθείς για το αν η Άρσεναλ είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια, προπονητής των «κανονιέρηδων» τόνισε: «Θέλουμε να παίζουμε πολλά παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες μας. Να τους δώσουμε ευκαιρίες να παίξουν, να αποκτήσουν ρυθμό και αυτοπεποίθηση.
Επίσης θέλουμε οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα να είναι έτοιμοι και να μπορούν να παίξουν και στον αγώνα της Κυριακής
».

Επιμέλεια: Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x