Γερμανία

Ένα… δεκάρικο χωρίζει Μπάγερν και Μονακό για Χένριχς

Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου δίνει 25 εκατομμύρια ευρώ, για να πάρει τον Μπένγιαμιν Χένριχς, αλλά η Μονακό αξιώνει 35!

Το όνομα του Μπένγιαμιν Χένριχς απασχολεί τους διοικούντες τη Μπάγερν Μονάχου που βλέπουν στο πρόσωπο του Γερμανού ακραίου αμυντικού το ιδανικό «συμπλήρωμα» των Γιόσουα Κίμιχ και Νταβίντ Αλάμπα και μια ακόμα λύση για τα... ελλειπή μπακ τους.

Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, οι Βαυαροί έχουν ήδη εκφράσει τη διάθεση να καταθέσουν πρόταση στη Μονακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’ Equipe». Με το ποσό που προσφέρουν για να κάνουν τον Χένριχς δικό τους να φτάνει στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, οι Μονεγάσκοι φαίνεται πως αξιώνουν μεγαλύτερα κέρδη, με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας να αναφέρει πως για να παραχωρήσουν τον 22χρονο άσο θέλουν τουλάχιστον 35…

Ο Χένριχς μετακόμισε στη Μονακό το καλοκαίρι του 2018, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό της περιόδου που ολοκληρώθηκε, δεν είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πριγκιπάτου ως το 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x