Ελλάδα

Μοναδικές στιγμές για Γκέραρντ: «Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Λίγα λεπτά έμειναν για τη σέντρα του πολύ σημαντικού φιλικού στο «Γεντί Κουλέ» για χάρη του Έγκεν Γκέραρντ. Δείτε τι είπαν οι πρωταγωνιστές.

Μοναδικές στιγμές που προκαλούν απίστευτη συγκίνηση εξελίσσονται αυτή την ώρα στο γήπεδο του «Γεντί Κουλέ» με αφορμή το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Έγκεν Γκέραρντ.

Δείτε τα λόγια των πρωταγωνιστών για χάρη αυτού του μεγάλου προπονητή:

Νίκος Μαχλάς: "Είμαστε οικογένεια και γι' αυτό έγινε όλο αυτό το πράγμα. Έχουν έρθει από όλο τον κόσμο, ήρθαμε όλοι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί γι' αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που μας έδωσε τα πάντα. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα απ' όσα βιώνουμε τώρα. Ήταν εκπληκτικές στιγμές για όλα τα παιδιά, το ματς με την Ατλέτικο, οι τόσο ξεχωριστοί παίκτες. Όλα τα παιχνίδια είναι μοναδικά"

Κώστας Κατσουράνης: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, έκανε κάτι που στην Ελλάδα είναι σπάνιο, πρέπει να υπάρχει και διοίκηση σωστή για να γίνεται αυτό. Έδωσε πολλά στην Ελλάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Νίκος Λυμπερόπουλος: "Πέρασε το μήνυμα πως όταν είναι όλοι μαζί τότε μπορούν να γίνουν θαύματα. Είναι τιμή μας, έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά"

Άγγελος Μπασινάς: "Τιμή μεγάλη που γίνεται, είναι πολύ σημαντικό, τιμούν έναν άνθρωπο που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στον ΟΦΗ. Αυτό που κάνουμε είναι το λιγότερο για να τον τιμήσουμε. Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να υπάρχει υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Και τότε ο Παναθηναϊκός είχε γίνει αυτός που είχε γίνει με την πρωτοβουλία του Κου Βαρδινογιάννη"

Αντώνης Νικοπολίδης: "Η Κρήτη τιμά έναν σπουδαίο άνθρωπο, όλα τα παιδιά του διοργάνωσαν μία σπουδαία γιορτή αντάξια του Γκέραρντ. Αμέσως είπα ναι στην πρόσκληση ανάμεσα σε μία μεγάλη οικογένεια για έναν τεράστιο προπονητή όπως ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x