Stoiximan Super League

Ένινγκ στους παίκτες του Άρη: «Από εσάς θέλω δύο μόνο πράγματα»

Την πρώτη γνωριμία του είχε χθες ο Μίκαελ Ένινγκ με τους ποδοσφαιριστές του Άρη, παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ενημερωμένος για όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα του ομάδα, τον Άρη, παρουσιάστηκε στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες ο Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι το γήπεδο είναι ο καθρέπτης για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και ζήτησε μόνο δύο πράγματα από τους παίκτες του.

«Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι όλοι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για τον καθένα ατομικά, αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Ο καθρέπτης όλων μας είναι στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους. Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός των Θεσσαλονικέων και πρόσθεσε:

«Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε. Από εσάς θέλω δύο πράγματα κάθε μέρα. Πρώτον το 100% στις προπονήσεις και δεύτερον θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x