Stoiximan Super League

Ένχελς: «Το πρόσωπό μου ήταν κάθε μέρα στις εφημερίδες, ήταν δύσκολο να το χωνέψω»

Την αναστάτωση που προκάλεσε η πιθανότητα μεταγραφής του στην Αγγλία και την πρόταση 15εκατ. της Μπόρνμουθ σχολίασε ο Μπιόρν Ένχελς.«Ευτυχώς δεν θα μπορώ να διαβάζω ελληνικές εφημερίδες» είπε γελώντας

Για την μεταγραφή του στην Αγγλία, που δεν έγινε πραγματικότητα, και όσα γράφονταν κατά τη διάρκεια αυτών των σεναρίων μίλησε ο Μπιόρν Ένχελς,.

«Η Μπόρνμουθ θα πλήρωνε 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά μετά τραυματίστηκα στον ώμο στο πρώτο παιχνίδι του Champions League με την Λέστερ. Έμεινα εκτός τρεις μήνες και δεν μπόρεσα να αποδείξω την αξία μου. Ήμουν απογοητευμένος που δεν κατάφερα να πάρω εκείνη την μεταγραφή», σχολίασε σε ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός σε Μέσο της πατρίδας του και συνέχισε:

«Είχα την χειρότερή μου σεζόν μετά από αυτό που έριξε την τιμή μου. Αλλά 15 εκατομμύρια για μένα; Είμαι αρκετά ρεαλιστής για να κοστολογήσω τον εαυτό μου. Αυτός ο σύλλογος ήθελε να πληρώσει μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι, τα οποία τα βρίσκω υπερβολικά. Δεν έχει πληρωθεί τέτοιο ποσό για αμυντικό στο βελγικό πρωτάθλημα».

Για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε μετά τις ήττες της Κλαμπ Μπριζ στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική και πάντα ήμουν ειλικρινής για το ότι θέλω να παίζω. Αλλά το όνειρο αυτής της μεταγραφής κάθε φορά σχολιαζόταν αρνητικά, κάτι που με κούρασε πάρα πολύ. Έχω διαβάσει ακόμα και ότι η σύντροφός μου ήθελε να πάω οπωσδήποτε στην Αγγλία, επειδή είναι από τη Βρετανία. Παιδιά, σας παρακαλώ. Το πρόσωπό μου ήταν κάθε μέρα στις εφημερίδες, εξαιτίας αυτής της μεταγραφής. Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό: Δεν θα μπορώ να διαβάζω τις ελληνικές εφημερίδες»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x