Champions League

Επεισόδια με τραυματίες στο ΟΑΚΑ και σοβαρός κίνδυνος για βαριά «καμπάνα» στην ΑΕΚ (pics/vids)

Άσχημες εικόνες με ματωμένα κεφάλια, εστίες φωτιών και ξύλο με τα ΜΑΤ λίγο πριν την έναρξη του ΑΕΚ-Άγιαξ. Φλερτάρει έντονα με τιμωρία η Ένωση, η οποία πρόσφατα δέχτηκε… κίτρινη κάρτα από την UEFA.

Εικόνες ντροπής λίγο πριν το ΑΕΚ-Άγιαξ.

Στην κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων υπήρξε και συνέχεια, έπειτα και από τα επεισόδια παραμονές του ματς στο ΟΑΚΑ. Αυτήν τη φορά σημειώθηκε «μάχη» στις κερκίδες του «Σπύρος Λούης». Από… αέρος (μολότοφ, φωτοβολίδες κλπ), αλλά και όχι μόνο.

Δεν έλειψε και το ξύλο ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και των φιλοξενούμενων, που βρέθηκαν στο κάτω διάζωμα λόγω της εν εξελίξει διερεύνησης για την ταλάντωση στο στις εξέδρες του γηπέδου του Αμαρουσίου. Σε όλα αυτά «δένουν» και τα στιγμιότυπα με ματωμένα κεφάλια και εστίες φωτιών. Οι δύο σύλλογοι ενημέρωσαν ότι έχουν τραυματιστεί οπαδοί τους, με τον «Αίαντα» να κάνει λόγω για οκτώ άτομα από τη δική του πλευρά.

inner
inner
inner
inner
inner
inner

Η Ένωση είχε αναφέρει σε όλα τα σεκιούριτι μίτινγκ -και το πρωί του αγώνα- τόσο την UEFA όσο και την Αστυνομία ότι θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα αν οι οπαδοί του Άγιαξ έρθουν στο ΟΑΚΑ μαζί με οπαδούς του Παναθηναϊκού (πήραν μέρος και στα επεισόδια της Δευτέρας). «Δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αν υπάρξουν μόνο οπαδοί του Άγιαξ στην εξέδρα τους. Σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη», είχαν επισημάνει.

Στην πρωινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανήμερα του αγώνα, το μεγαλύτερο μέρος των όσων είπε ο security officer της UEFA αναλώθηκε στα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και είχε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας και με τον αξιωματικό της ολλανδικής αστυνομίας που συνόδευε τους Ολλανδούς Αστυνομικούς. Η εντολή ήταν σαφής: να μην μπερδευτούν και πάλι οπαδοί του Άγιαξ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Κάτι που δεν έγινε τελικά.

inner
inner
inner

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Ένωση απειλείται ευθέως με πάρα πολύ βαριά «καμπάνα» από την UEFA, που πρόσφατα της είχε δείξει… κίτρινη κάρτα για το γεγονός ότι είχαν ανάψει καπνογόνα στην αναμέτρηση με την Μπάγερν και ενώ δεν ήταν «καθαρές» οι εκθέσεις των παρατηρητών για τα ματς με Σέλτικ, Βίντι και Μπενφίκα.

inner
inner
inner
inner
inner









Επιπλέον, συνέβησαν... παρατράγουδα και μακριά από το ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο Γκάζι πριν το ματς, σύμφωνα με το protothema.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x