Stoiximan Super League

Επενδυτής από το εξωτερικό για το γήπεδο - Στο Γουδή και ο Ερασιτέχνης

Με επενδυτή από το εξωτερικό για το γήπεδο στο Γουδή μιλάει ο Ερασιτέχνης, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου. Δεν υπάρχει Βοτανικός, στον ίδιο χώρο και η «μάνα του λόχου».

Το πράσινο φως για το σχέδιο της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, που προβλέπει την κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή – πίσω από το ΓΝΑ – άναψε ο Ερασιτέχνης, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, έχουν πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, αφού έχουν προχωρήσει ήδη τις συζητήσεις με επενδυτή από το εξωτερικό, ο οποίος θα μπει στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Φυσικά σε αυτό θα υπάρξει και συμμετοχή της Alpha Bank με την οποία έχει κάνει ήδη επαφές η κυβέρνηση, αλλά η συμμετοχή αυτή θα αφορά τη διευκόλυνση των διαδικασιών.

Η πρόβλεψη για το γήπεδο στο Γουδή είναι για 35.000 θέσεις, ενώ στον ίδιο χώρο θα στεγαστούν και τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Επί της ουσίας η πρόταση της κυβέρνησης για εγκατάσταση των τμημάτων της «μάνας του λόχου» στο Βοτανικό, απορρίφθηκε από την πρώτη στιγμή και από τον Ερασιτέχνη και από τον Δήμο Αθηναίων.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στην κυβέρνηση, οι οποίες μάλιστα έχουν γίνει δεκτές στο σύνολό τους. Αυτά που ζητούν είναι... Πρώτον, στέγαση στις εγκαταστάσεις στο Γουδή, που θα περιλαμβάνει χώρο για το τμήμα βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το μπάσκετ γυναικών και τα άλλα τμήματα του συλλόγου.

Επιπλέον, ζητούν στην περιοχή της ανάπλασης από τον Λυκαβηττό ως τα Προσφυγικά, εκεί δηλαδή που το σχέδιο προβλέπει ενιαίο χώρο πρασίνου, ένα δικό τους χώρο, ώστε να στεγαστεί του μουσείο του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ήταν κάθετοι στο ζήτημα της Λεωφόρου. Εκείνο που τόνισαν από την πρώτη στιγμή, είναι πως θα επιτρέψουν να ολοκληρωθεί το σχέδιο, μόνο αν υπάρξει δέσμευση ότι το πρώτο τούβλο της Λεωφόρου, θα γκρεμιστεί όταν γίνει η πρώτη σέντρα στο νέο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x