Stoiximan Super League

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Σίλβα και Πόρτο

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να έχει εκφράσει πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όμως οι συμπατριώτες του έχουν άλλη άποψη. Νέα δημοσιεύματα επιμένουν για το ενδιαφέρον της Πόρτο.

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα περί αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα, την ώρα που και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία δεν σταματούν, με τους συμπατριώτες του Σίλβα να επιμένουν πως είναι ένας από τους «εκλεκτούς» για την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, την επόμενη σεζόν.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν πρόκειται να συνεχίσει στο τιμόνι των «δράκων» με τον Μάρκο Σίλβα και τον Πάουλο Σόουζα να αποτελούν τα πρώτα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση.

Μάλιστα η πορτογαλική Diario de Noticias, σχολιάζει πως η Πόρτο το καλοκαίρι θα μπορέσει να δελεάσει τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, σε αντίθεση με τον περασμένο Γενάρη, οπότε και η υπόθεση του δεν προχώρησε.

Εκτός από τους Σίλβα και Πάουλο Σόουζα, «παίζουν» ακόμα τα ονόματα των Βίλας Μπόας και και Ζέσους, της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς και του Βίτορ Περέιρα, η υπόθεση του οποίο μάλλον δεν προκρίνεται εξαιτίας του χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x