Αγγλία

Ερέρα: «Νόμιζα ότι θα παίζω με τον Μοράτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Άντερ Ερέρα σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι ο Άλβαρο Μοράτα ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την πίστη πως θα γίνει συμπαίκτης με τον Άλβαρο Μοράτα είχε ο Άντερ Ερέρα, καθώς όπως δήλωσε ο Ισπανός μέσος ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μία ανάσα από το να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το όνομα του Άντερ Ερέρα έπαιξε αρκετά φέτος το καλοκαίρι κυρίως για τη Μπαρτσελόνα, αλλά ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος στους «κόκκινους διαβόλους». Για τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στους Καταλανούς δήλωσε: «Δεν υπήρχε τίποτα, είμαι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ νιώθω ότι με εκτιμούν».

Ακόμα αναφέρθηκε και στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά είπε: «είχα πιστέψει ότι θα είμαστε συμπαίκτες, πραγματικά ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει. Κρίμα που δεν είναι μαζί μας, είναι ένας κορυφαίος επιθετικός και θα τα πάει καλά σε όποια ομάδα και να παίζει».

Ο Άντερ Ερέρα μίλησε και για τον Νταβίντ Ντε Χέα και τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης: «είναι χαρούμενος εδώ, ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι αλλά είναι από τους ελάχιστους τερματοφύλακες που σου κερδίζουν βαθμούς. Θα κάνω ότι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι θα μείνει».

Τέλος αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το σούπερ καπ Ευρώπης: «είναι το φαβορί, υπάρχει μεγάλο κίνητρο να παίξουμε εναντίον τους, είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας. Εάν παίζαμε ενάντια στη Γιουβέντους θα είχα το ίδιο κίνητρο, πρόκειται για το σούπερ καπ Eυρώπης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x