Stoiximan Super League

Ερέρα: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι έρχονται και οι νίκες»

Ο Άρης βρίσκεται στο 100% σε επίπεδο ετοιμότητας σύμφωνα με τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος αποκάλυψε ότι σκέφτεται να βάλει τον Μάβραϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ κι εξέφρασε την πίστη του, παρά τη δύσκολη συνέχεια.

Στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube έκανε δηλώσεις ο Πάκο Ερέρα, με τον Ισπανό τεχνικό αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην ως τώρα προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων», να αποκαλύπτει τοις προθέσεις του για το ντεμπούτο του Μέρτζιμ Μάβραϊ και να δηλώνει αισιόδοξος για ανάλογη συνέχεια του Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερέρα:

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα και το ευχόμουν. Δεν είναι εύκολο να το πετυχαίνεις, σημασία έχει πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι έρχονται και οι νίκες. Είμαστε στο 100% στην ετοιμότητά μας, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και δεν σταματάμε να το πιστεύουμε αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή».

Για τον Μέρτζιμ ΜάβραΪ και την κατάσταση του
: «Τον έχω δεν τον Μάβραϊ στις προπονήσεις. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δουλεύει σκληρά. Δεν ήρθε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, έκανε προετοιμασία με την προηγούμενή του ομάδα. Δεν είναι στο μάξιμουμ, αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο και θα τον σκεφτώ για το ματς του Κυπέλλου».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Άρη
: «Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου. Η ομάδα έχει λάβει το μήνυμα, πως πρέπει να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x