Oλλανδία

Έριξε πεντάρα στην Αλκμααρ η Χέρακλες, «κόλλησε» η Τβέντε

Μια απίστευτα κακή Αλκμααρ διασύρθηκε 0-5 στο Αλμελο από τη Χέρακλες για την 28η αγωνιστική της Eredivisie κι έμεινε πίσω από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Ακόμα μετράει πόσα έφαγε η Αλκμααρ. Η ΑΖ έχασε με το ταπεινωτικό 0-5 από τη Χέρακλες στο Αλμελο για την 28η αγωνιστική της Eredivisie κι έμεινε στο -5 από την πρώτη τριάδα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να πλησιάσει στο -2 από εκεί και να αποκτήσει μεγαλύτερες προοπτικές για τη συμμετοχή στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βρεθούν στο -8 από τις προνομιούχες θέσεις.

Δεν κατάφερε να νικήσει τη Χέρενφεν στο «Αμπελ Λένστρα» η Τβέντε και, με το εντυπωσιακό 3-3 με τις «καρδούλες», έμεινε στο -8 από τη δεύτερη Φέγενορντ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, όμως η ομάδα του Εσεντε κατάφερε να ξεφύγει με +5 από την τέταρτη Αλκμααρ στην προσπάθεια για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, με τους γηπεδούχους να μένουν στο -6 από την προνομιούχο οκτάδα.

Εκεί βρίσκεται η Ουτρέχτη, η οποία σάρωσε 5-1 εντός έδρας την Τσβόλε και βρέθηκε στο +2 από την ένατη Σπάρτα Ρότερνταμ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +6 από τις θέσεις υποβιβασμού.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Τρίτη 2/4
Φίτεσε-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-4

Εξέλσιορ-Αϊντχόφεν 0-2

Φορτούνα Σιτάρντ-Ναϊμέγκεν 1-1

Τετάρτη 3/4
Χέρακλες-Αλκμααρ 5-0

Ουτρέχτη-Τσβόλε 5-1

Χέρενφεν-Τβέντε 3-3

Πέμπτη 4/4
Φόλενταμ-Φέγενορντ 19:45

Βάαλβαϊκ-Αλμερε Σίτι 21:00

Αγιαξ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 22:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x