Αγγλία

Εταιρία στοιχημάτων σε προκαλεί: «Ποιος έριξε το γάλα στον Μουρίνιο;»

Κι όμως, αν κάποιος νιώθει τυχερός (ή έχει πληροφορίες εκ των έσω…) μπορεί να ποντάρει τα λεφτά του σε εκείνον που πιστεύει πως έλουσε τον Πορτογάλο με γάλα!

Μετά το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ, κανείς δεν ασχολήθηκε με τον νικητή και τον χαμένο του αγωνιστικού χώρου, αλλά με εκείνους των αποδυτηρίων, καθώς άνθρωποι των δύο ομάδων -ανάμεσά τους και ο Ζοσέ Μουρίνιο- σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια όταν ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ζήτησε από τους αντιπάλους του να πανηγυρίσουν πιο «διακριτικά».

Η διακριτικότητα πήγε βόλτα και τη θέση της πήραν μπουνιές, σφαλιάρες και κάτι μπουκάλια γάλακτος εκ των οποίων ένα εκτοξεύθηκε και λέρωσε το παλτό του Πορτογάλου τεχνικού. Δεν ήθελαν και πολύ οι στοιχηματικές εταιρίες και έβγαλαν πονταρίσματα στους πιθανούς «εκτοξευτές γάλακτος».

Μεταξύ αυτών είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα (16/1), ο Λουκάκου (20/1) και ο Έντερσον (20/1). Βέβαια, σε περίπτωση που κάποιοι έχουν τον Μουρίνιο ικανό για όλα μπορούν να ποντάρουν στον ίδιο (100/1), αλλά υπάρχει το ίδιο ποντάρισμα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά και στον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον (αμφότεροι με 100/1) για όσους συνομωσιολόγους θεωρούν ότι βρήκαν την ευκαιρία στην αναμπουμπούλα και έβγαλαν τα απωθημένα τους…

Αναλυτικά τα πονταρίσματα

5/1 Φερναντίνιο
6/1 Οταμεντί
8/1 Γουόκερ
8/1 Αγουέρο
8/1 Στέρλινγκ
10/1 Ντε Μπρόινε
12/1 Κομπανί
16/1 Γκουαρντιόλα
20/1 Λουκάκου
20/1 Εντερσον
25/1 Σο
100/1 Μουρίνιο
100/1 Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
100/1 Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x