Ελλάδα

Εθνική 2004, καλλιτέχνες και… Ντάνος στο πλευρό του μικρού Παναγιωτάκη

Πρώην διεθνείς, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πληθώρα ανθρώπων της showbiz θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο του Βύρωνα για το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του 7χρονου Παναγιωτάκη.

Φιλικό στο οποίο θα δώσουν το παρών παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πληθώρα καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30, στο γήπεδο Εργάνης «Δημήτρης Νικολαϊδης».

Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του 7χρονου Παναγιωτάκη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου και απαιτούνται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική και το εισιτήριο έχει οριστεί στα 5 €.

Μεταξύ άλλων, στο φιλικό θα αγωνιστούν οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σεϊταρίδης, Παχατουρίδης.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και η ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, παλαίμαχοι των σωματείων του Βύρωνα (Δόξα, Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρων) και άνθρωποι του αθλητισμού, προερχόμενοι από την showbiz (Γιώργος «Ντάνος» Αγγελόπουλος, Χανταμπάκης κτλ).

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x