Γενικά

Ετό: «Η εμπειρία στη Μαγιόρκα η καλύτερη στην καριέρα μου, πάνω από Μπαρτσελόνα και Ίντερ»

Η περίοδος που αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα αποτέλεσε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάμουελ Ετό, τη καλύτερη εμπειρία στην καριέρα του.

Σε μια αξιοπρόσεκτη δήλωση προχώρησε ο Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός, ο οποίος αποσύρθηκε μόλις πριν λίγο καιρό από την ενεργό δράση, μίλησε στη «Gazzeta dello Sport», ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες με απόλυτη επιτυχία και όταν ρωτήθηκε σε ποια από τις δύο ήταν η καλύτερη εμπειρία της καριέρας του, αυτός εξέπληξε με την απάντησή του. « Ίντερ ή Μπαρτσελόνα; Όχι, η καλύτερη περίοδος ήταν στη Μαγιόρκα. Όσον αφορά τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ είμαι στο 50-50.

Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω εκατομμύρια παιδιά από την Αφρική να πιστέψουν πως τα πάντα είναι πιθανά στη ζωή. Η Ίντερ το επιβεβαίωσε. Ήταν το επόμενο βήμα
», δήλωσε ο Ετό.

Για το γεγονός πως υπήρξαν άτομα που του είπαν να μην αγωνιστεί στην Ιταλία, λόγω των ρατσιστικών συμπεριφορών που υπάρχουν εκεί, ανέφερε: «Πολλοί μου έλεγαν να μην αγωνιστώ στην Ιταλία, λόγω του χρώματος μου. Τελικά, έκανα καλά που δεν τους άκουσα», υποστήριξε ο παλαίμαχος Καμερουνέζος άσος.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x