Stoiximan Super League

Έτοιμος για την ΑΕΚ ο Απόλλων

«Ντόπες» από Τεννέ στις τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Κύργιας και ο Γαρουφαλιάς.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ και σε αυτή δεν συμπεριέλαβε τους Γαρουφαλιά, Ναζλίδη, Κοντογιαννόπουλο όπως και τον τιμωρημένο Κύργια. Αντιθέτως, σε αυτή βρίσκονται οι νεαροί Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, με τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Βαφέα. Η άλλη εναλλακτική είναι να αγωνιστεί σε ρόλο στόπερ ο Κοντοές.

Στις υπόλοιπες θέσεις, όλα δείχνουν πως ο Τεννές δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι και τον Γκίνο να ξεκινάει στον άξονα με τον Ντούρσο και τον Μπεντινέλι μπροστά τους, ενώ στον πάγκο πιθανότατα θα μείνει ο Ρώσση, με τους Ακόστα, Βάρκα να παίζουν για μια θέση.

Τέλος, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης... ντόπαρε όλη την εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές του με συνεχόμενες ομιλίες, θέλοντας να τους ανυψώσει το ηθικό και να τους δείξει πως πρέπει να παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αστράς, Χουάντερσον, Βαφέας, Ζερβόπουλος, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Αγρόδημος, Ακόστα, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ριβέρο, και Βάρκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x