Κύπελλο Ελλάδας

Έτσι ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός στην ισοβαθμία

Το «θρίλερ» που παίχτηκε μέχρι να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο αποτυπώνεται στην… εξάντληση των κριτηρίων ισοβαθμίας. Δείτε γιατί οι «πράσινοι» ευνοήθηκαν απέναντι στον Ηρακλή.

Δεν χρειάζεται κανείς να παρακολούθησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα για να καταλάβει τον δραματικό τρόπο με τον οποίο προκρίθηκαν οι «πράσινοι».

Αρκεί μια ματιά στη βαθμολογία του ομίλου και η εισχώρηση στα… βάθη των κριτηρίων ισοβαθμίας, μέχρι να κριθεί ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με το 4-3 που πέτυχε στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή (που έχασε 2-1 από τον ΟΦΗ). Αφού λοιπόν προσπεράστηκε το πρώτο κριτήριο του μεταξύ τους αγώνα (0-0 στη Λεωφόρο), το δεύτερο της διαφοράς τερμάτων στο μεταξύ τους ματς και το τρίτο της καλύτερης επίθεσης στη μεταξύ τους αναμέτρηση, φτάσαμε στο τέταρτο που προβλέπει ο ΚΑΠ:

Αυτό της καλύτερης επίθεσης σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου, το οποίο εντέλει ευνόησε τον Παναθηναϊκό και του έδωσε το εισιτήριο για τους «16».

Η τελική βαθμολογία

1. ΟΦΗ 6 (4-3)
2. Παναθηναϊκός 4 (5-5)
3. Ηρακλής 4 (4-2)
4. Απόλλων 3 (4-7)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x