Euro 2024

Μιχαϊλιτσένκο: «Έτοιμοι για τη ρεβάνς με την Ελλάδα»

Η προετοιμασία της εθνικής Ουκρανίας μπήκε στην τελική ευθεία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο, παραδέχτηκε πως η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στην ρεβάνς της Τετάρτης με την Εθνική μας ομάδα για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας του να δώσουν βροντερό παρών στο «Ντόνμπας Αρίνα».

Η προετοιμασία της εθνικής Ουκρανίας μπήκε στην τελική ευθεία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο, παραδέχτηκε πως η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στην ρεβάνς της Τετάρτης με την Εθνική μας ομάδα για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας του να δώσουν βροντερό «παρών» στο «Ντόνμπας Αρίνα».

«Έχουμε χρόνο για να αποθεραπευτούν όλοι οι παίκτες και πιστεύω πως και ο Μίχαλικ θα είναι έτοιμος. Είμαστε έτοιμοι και ευελπιστώ να φανεί και στο γήπεδο. Η Ελλάδα δεν διαφέρει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η αμυντική της λειτουργία είναι αξιόπιστη και θα αναζητήσει ένα τρόπο για να επιτεθεί και να σκοράρει. Οι Έλληνες θα παίξουν με αντεπιθέσεις. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους Έλληνες. Μόνο το γεμάτο Ντόνμπας Αρίνα μπορεί να μας δώσει το προβάδισμα»,
τα λόγια του προπονητή της εθνικής Ουκρανίας.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x