Euro 2024

Πιλάβιος: «Τα όνειρα είναι για μας»

Πανευτυχής για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος μετά τη νίκη στην Ουκρανία.

Πανευτυχής για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος μετά τη νίκη στην Ουκρανία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Πίστεψαν πολύ στον εαυτό τους και πανηγυρίσαμε μαζί αυτή τη μεγάλη επιτυχία που αφιερώνουμε στον ελληνικό λαό. Αυτά τα παιδιά που τόσα έχουν ακούσει απέδειξαν πως μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο σε τόσο υψηλό επίπεδο και να αποκλείσουν την Ουκρανία μέσα στο σπίτι της. Ο στόχος επετεύχθη. Θέλαμε να πάμε στη διοργάνωση, είτε ως πρώτοι είτε ως δεύτεροι μέσω των μπαράζ και τα καταφέραμε», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το 2004 είναι μια μεγάλη κληρονομιά και η ομάδα πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Θα δούμε τους αντιπάλους μας στην κλήρωση, θα τους μελετήσουμε και τα όνειρα είναι πάντα για μας».

Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως ο Ότο Ρεχάγκελ θα είναι ο αδιαμφισβήτητος καπετάνιος της ομάδας και στα τελικά του Μουντιάλ. «Φυσικά, ο άνθρωπος που μας οδήγησε εδώ είναι ο Ότο Ρεχάγκελ. Δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα», ενώ για το θέμα του πριμ που θα πάρουν οι διεθνείς για την πρόκριση είπε πως «… αυτά είναι οικογενειακά θέματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x