Euro 2024

Απολογήθηκε ο Μπράμπετς: «Οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη, ήταν τεράστιο λάθος»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς με δηλώσεις του σε Μέσο της Τσεχίας απολογήθηκε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε πριν το ματς με την Μολδαβία.

Απολογήθηκε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε πριν το ματς της Τσεχίας με την Μολδαβία ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο στόπερ της Τσεχίας και του Άρη μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και είπε πως έκανε ένα τεράστιο λάθος, αλλά και πως οφείλει μια ειλικρινή συγγνώμη σε όλους καθώς η Εθνική του σημαίνει πολλά για τον ίδιο!

«Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ήταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου»
, τόνισε στο «iDNES.cz.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x