Euro 2024

Βρυξέλλες: Εκκενώθηκε το γήπεδο – Νέα βίντεο με τον τρομοκράτη να κυκλοφορεί με μηχανάκι

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (17/10) εκκενώθηκε το «King Baudouin Stadium» στις Βρυξέλλες. Νέα βίντεο με τον τρομοκράτη να κυκλοφορεί οπλισμένος πάνω σε μηχανάκι.

Την εκκένωση του «King Baudouin Stadium» πραγματοποίησαν με ασφάλεια τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (17/10) οι βελγικές Αρχές.

Μετά το δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες που έχει σοκάρει ολόκληρη την Ευρώπη και το οποίο οδήγησε στη διακοπή του Βέλγιο-Σουηδία, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αποχώρησαν με ασφάλεια από αυτό.

Κάτι που συνέβη τμηματικά, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να παραμένουν τελευταίοι. Οι βελγικές Αρχές περίμεναν το «OK» από την επιτροπή διαχείρισης κρίσεων της χώρας, ώστε να οδηγήσουν τους φίλους της Σουηδίας μαζί με την αποστολή της ομάδας απευθείας στο αεροδρόμιο, από όπου και θα αναχωρήσουν μαζί. Όλα αυτά υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.



Να σημειωθεί ότι, την ίδια ώρα, κυκλοφορούν νέα βίντεο που δείχνουν τον τρομοκράτη να κυκλοφορεί στους δρόμους των Βρυξελλών πάνω σε μηχανάκι, όντας οπλισμένος.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x