Euro 2024

Ελπίζουν και… αλλάζουν οι Ρουμάνοι

Καμία πρόθεση να πέσουν αμαχητί δεν έχουν οι Ρουμάνοι. Έτοιμοι να παλέψουν για την ανατροπή του 3-1 απέναντι στην Ελλάδα δηλώνουν ο Πιτσούρκα και οι παίκτες του. Ποιες αλλαγές ετοιμάζουν.

Μετά τη χθεσινή μέρα… κατακραυγής από Τύπο και φιλάθλους, φαίνεται πως επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις της εθνικής Ρουμανίας και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν την Τρίτη στο Βουκουρέστι για την ανατροπή του 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Ελλάδα. Γνωρίζουν άλλωστε καλά πως δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να διεκδικούν σε ένα ματς την πρόκριση στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο, ο Βίκτορ Πιτσούρκα ετοιμάζει αλλαγές, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από πολλούς παίκτες. Επιχειρεί να κάνει ένα... refresh, όπως γράφει σήμερα η «Gazeta».

inner

Πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Μπουρτσεάνου και Λάζαρ, οι Ρουμάνοι θεωρούν σίγουρο πως οι Ταταρουσάνου και Κίρικες που έχασαν το πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού θα ξεκινήσουν το ματς, στη θέση του γκολκίπερ και του στόπερ αντίστοιχα. Ο βασικός γκολκίπερ την Παρασκευή Λόμποντ θα μείνει στον πάγκο, αλλά όχι και ο Γκάρντος, που θα μετατεθεί στη μεσαία γραμμή σαν αμυντικό χαφ μαζί με τον Κότσις. Επίσης, ο Μαξίμ αναμένεται να πάρει τη θέση του Τανάσε που δεν φάνηκε την Παρασκευή, ενώ ο Νικολίτσα διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του δεξιού εξτρέμ από τον Τόρζε, παρότι ο τελευταίος ήταν από τους λιγοστούς διακριθέντες στο πρώτο μπαράζ.

Η πιθανή σύνθεση της Ρουμανίας: Ταταρουσάνου (τερματοφύλακας), Μάτσελ (δεξί μπακ), Γκοϊάν (στόπερ), Κίρικες (στόπερ), Ρατ (αριστερό μπακ), Κότσις (κεντρικό χαφ), Γκάρντος (κεντρικό χαφ), Νικολίτσα ή Τόρζε (δεξί χαφ/εξτρέμ), Μαξίμ (επιτελικός μέσος), Στάνκου (αριστερό χαφ/εξτρέμ), Μάρικα (σέντερ φορ).

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x