Euro 2024

Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Μπακασέτας»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη πρόκριση της Γεωργίας κόντρα στην Εθνική μας, έκανε ο τερματοφύλακας των θριαμβευτών, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Εκ των πρωταγωνιστών για τη Γεωργία στη μεγάλη της πρόκριση επί της Εθνικής μας, ο τερματοφύλακας της Βαλένθια, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, αναφέρθηκε στα απίστευτα συναισθήματα που του χάρισε η μεγάλη νίκη, ενώ μίλησε και για την κρίσιμη επέμβασή του στην εκτέλεση πέναλτι του Μπακασέτα.



«Ηττήθηκα στα πέναλτι όχι μόνο από την Μπέτις, αλλά και από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είπα στον εαυτό μου πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί και πράγματι έτσι έγινε. Δεν ήταν μόνο στα πέναλτι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύ πίεση σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την απόκρουσή του στο πέναλτι του Μπακασέτα.

«Ήξερα που θα εκτελεστεί το πρώτο πέναλτι της Ελλάδας (σ.σ.:Μπακασέτας) γιατί είχε σουτάρει τέσσερα πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Δουλεύω σκληρά, όχι μόνο στα πέναλτι, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x