Euro 2024

Ο Παπασταθόπουλος στέρησε από Άγγλο 455.000 ευρώ!

Τα μαλλιά του τραβάει Άγγλος παίκτης του στοιχήματος, που πόνταρε στη νίκη της Κόστα Ρίκα 182.000 ευρώ. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τον κατέστρεψε οικονομικά!

Μπορεί όλοι στην Ελλάδα να ξεσηκωθήκαμε με το γκολ της ισοφάρισης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όμως πέρα από τους Κοσταρικανούς που σοκαρίστηκαν, ένας ακόμη σύμμαχος της αντιπάλου της Ελλάδας καταστράφηκε. Ίσως γιατί η συμμαχία ήταν βασισμένη στο συμφέρον...

Στο εξωτερικό δεν θα ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν στοιχηματικά την Κόστα Ρίκα ειδικά από τη στιγμή που προηγήθηκε. Ένας, όμως, Άγγλος υπερέβαλε λίγο με την εμπιστοσύνη του στην ομάδα των «τίκος».

Πόνταρε 182.000 ευρώ (164.000 λίρες) πριν από τον αγώνα στη νίκη της Κόστα Ρίκα κόντρα στην Ελλάδα.

Εκεί λοιπόν που πανηγύριζε, πιστεύοντας πως θα πλουτίσει κατά 455.000 ευρώ (365.000 λίρες) όταν το ματς είχε φτάσει το 90ο λεπτό, ήρθε ο Παπασταθόπουλος και τον έριξε στα πατώματα!

Ο Άγγλος που καθόλου, είναι η αλήθεια, δεν λυπόμαστε, ναι μεν έχασε ένα τεράστιο ποσό αλλά είναι απίθανο να πτώχευσε εφόσον παίζει… για πλάκα τέτοια ποσά.

Όπως και να ‘χει η ζημιά όπως και το ποσό είναι τεράστια, γι’ αυτό και στοιχηματική εταιρία αποκάλυψε το ποντάρισμα λίγο πριν τον αγώνα, στο twitter.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x