Euro 2024

Τσέφεριν: «Κάποιοι παίκτες δεν είναι πρότυπα - Καταστροφή αν δεν προκριθεί στο Euro η Ιταλία»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για το σκάνδαλο στοιχηματισμού στην Ιταλία, αλλά και στην πιθανή πρόκριση (ή όχι) της «σκουάντρα ατζούρα» στο Euro 2024.

Στην έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης βρέθηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, δεχόμενος, φυσικά, αρκετές ερωτήσεις που σχετίζονται με την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αρχικά, τόνισε πως θα προτιμούσε να μιλήσει για βιβλία, ενώ πρόσθεσε πως κάποιοι παίκτες δεν αποτελούν πρότυπα, λόγω του σκανδάλου στοχηματισμού στην Ιταλία. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα πρόκρισης της «σκουάντρα ατζούρα» στα τελικά του Euro 2024, λέγοντας πως σε περίπτωση που αποκλειστεί, θα είναι καταστροφή.

«Θα προτιμούσα να μιλήσω για βιβλία. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εκπροσωπούν ένα πρότυπο συμπεριφοράς; Ναι, οφείλουν να είναι. Κάποιοι είναι, άλλοι δεν είναι δυστυχώς.

Η Ιταλία πρέπει να προκριθεί στο Euro 2024, διαφορετικά θα είναι καταστροφή. Η Ιταλία είναι πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι η Ιταλία θα πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία»,
ήταν τα λόγια του Τσέφεριν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x