Stoiximan Super League

Ευχάριστα για Κορδέρο, ανεβαίνει ο Βάργκας

Για θλάση πρώτου βαθμού κάνουν λόγο οι πρώτες εξετάσεις του Μιγκέλ Κορδέρο. Συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα στην ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας, αλλά ανεβάζει ρυθμούς.

Μικρότερο φαίνεται πως είναι το κακό για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη προ ημερών αρχικά υπολογιζόταν πως θα τον άφηνε πάνω από ένα μήνα εκτός δράσης, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πολύ βαριά θλάση.

Ωστόσο ο πρώτος απεικονιστικός έλεγχος που έγινε στον Ισπανό μέσο επιστρέφοντας στην Αθήνα έδειξε πως η θλάση του μοιάζει περισσότερο πρώτου βαθμού, κάτι που αν επιβεβαιωθεί και από τις υπόλοιπες εξετάσεις μεταφράζεται σε απουσία που δεν ξεπερνά τις 3-4 εβδομάδες.

Στο μεταξύ, το ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολουθεί συνέχισε και σήμερα ο Ρόναλντ Βάργκας, ωστόσο ανέβασε ρυθμό. Στα δύο ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, ωστόσο αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και η κατάστασή του επανεκτιμάται καθημερινά. Ο Βάργκας είχε σήμερα τετ-α-τετ με το ιατρικό τιμ, νιώθει καλύτερα κι εκτιμάται πως σύντομα θα είναι διαθέσιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x