Ιταλία

«Φαβορί η Λέστερ για Λαπαντούλα»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζιανλούκα Λαπαντούλα βρίσκεται η Λέστερ, καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πεσκάρα, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προβάδισμα για τον πρώτο σκόρερ της Serie B.

Τον θέλουν Γιουβέντους, Νάπολι, Λάτσιο, αλλά φαίνεται ότι την υπογραφή του Κλαούντιο Λαπαντούλα από την Πεσκάρα θα την κερδίσει η Λέστερ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο «Radio Incontro Olympia» ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι.

«Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λοτίτο και ο αθλητικός διευθυντής, Ίγκλι Τάρε μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Λαπαντούλα σε πρόσφατη συνάντηση. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έντονος.

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται και η Νάπολι, αλλά πάνω από όλα η Λέστερ είναι στη διεκδίκηση του επιθετικού μας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ρανιέρι είναι μπροστά από όλους και όπως συνέβη με τον Βεράτι δεν θα μου αρέσει να δω έναν Ιταλό να πετυχαίνει κάπου στο εξωτερικό και όχι σε μια κορυφαία ομάδα της Ιταλίας».

Ο Τζιανλούκα Λαπαντούλα είναι πρώτος σκόρερ της Serie B με 24 γκολ και ηγείται της ομάδας του στην προσπάθεια για την άνοδο στη Serie A.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x