Γενικά

Φαλτσιόνι: «Είχα πνευμονία, καρκίνο και με στέλνουν στα ματς με τον κορωνοϊό»!

Κατά των τοπικών αρχών στην Αργεντινή που μέχρι σήμερα δεν είχαν διακόψει το πρωτάθλημα στη χώρα ξέσπασε ο προπονητής της Μπάνφιλντ.

Ο προπονητής της Μπάνφιλντ, Χούλιο Σέχαρ Φαλτσιόνι, κατέκρινε την απόφαση των Αρχών να μην διακόψουν τα πρωταθλήματα στην Αργεντινή.

Μόλις σήμερα πάρθηκε η απόφαση στην Αργεντινή να διακοπεί το τοπικό πρωτάθλημα, κάτι που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Μεταξύ των ανθρώπων που είχε ξεσπάσει κατά των τοπικών αρχών ήταν και ο Χούλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι.

Ο προπονητής της Μπάνφιλντ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο για το πρόσφατο παιχνίδι με τη Χιμνάσια.

«Εγώ είμαι ασθενής υψηλού κινδύνου. Είχα πνευμονία, καρκίνο, έκανα χημειοθεραπείες… Και την Παρασκευή (13/3) υποχρεώθηκα να δουλέψω. Βγήκαμε να παίξουμε γιατί μας είπαν πως, αν δεν το κάναμε, θα μας αφαιρούσαν τους βαθμούς. Έπρεπε να γίνει σύσκεψη των παικτών, όχι των παραγόντων. Η Ρίβερ πήρε τον δρόμο που όλοι θέλαμε. Ο ποδοσφαιριστής είναι εκτεθειμένος όπως ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Χαιρετιόμαστε με τον αγκώνα αλλά μέσα στο γήπεδο υπάρχει επαφή», τόνισε ο 64χρονος κόουτς.

Ο Φαλτσιόνι έδινε μέχρι πρότινος κανονικά το «παρών» σε αγώνες και προπονήσεις, παρότι ο γιατρός του τον είχε συμβουλέψει να μην το κάνει και να βάλει σε ρίσκο τη ζωή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x