Stoiximan Super League

Φιλική ισοπαλία για ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν στο Καρπενήσι.

Την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους, πολύτιμα, συμπεράσματα είχαν Γιάννης Πετράκης και Μπάμπης Τεννές, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων και το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Οι Φθιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό, με τη σέντρα του Δημούτσου να μετατρέπεται σε γκολ από τον Βασιλαντώνοπουλο, για να έρθει η απάντηση του ΠΑΣ από τον Βιδάλ, που έκανε το 1-1 με διαγώνιο πλασέ στο 51’.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μάλιστα πήρε και το προβάδισμα στο 67ο λεπτό, με σουτ του Κόντε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από σέντρα του Λίλα. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του αγώνα, η Λαμία ισοφάρισε με τον Ασίγκμπα να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβαλας, Κακουμπά, Ντόλοβατς, Καστρο, Νικολιάς, Λιασος, Γιακος, Λουκίνας. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημοπουλος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κούζικ, Σιόντης, Λίλα, Κόντε και Ξύδας.

Λαμία: Μελίσσας (46’ Σαράνοβ), Αντέτζο (83’ Βάντερσον), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (46’ Πλιάτσικας), Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Μπουλούλης (68’ Τζανουλίνος), Δημούτσος (46’ Μπλάζιτς), Καραγκούνης (46’ Επστάιν), Τσούκαλος (72’ Κωστίκας), Μπούτνικ (79’ Λαμπρόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x