Ελλάδα

Φιλική ήττα για τις Ελπίδες από τη Σλοβακία με αγγλικό σκορ!

Μετά από ένα χορταστικό σε γκολ παιχνίδι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ελπίδων, ηττήθηκε με 4-3 από το αντίστοιχο της Σλοβακίας. Δύο γκολ ο Καμπετσής, ένα ο Λημνιός.

Δύο γκολ του Αργύρη Καμπετσή και ένα του Δημήτρη Λημνιού δεν ήταν αρκετά για να πάρει έστω την ισοπαλία η Εθνική ομάδα των Ελπίδων στη Ζίλινα από τη Σλοβακία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-3. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε να χάνει δύο φορές, με δύο τέρματα διαφορά (2-0 και 3-1), επέστρεψε στο παιχνίδι, με 3-3, αλλά έχασε ένα γκολ του Όραβετς στο φινάλε.

Οι Ποκόρνι και Κόλεσαρ στο 2’ και το 8’ έβαλαν πίσω στο σκορ την Εθνική μας. Στο 12’ ο Καμπετσής μείωσε σε 2-1, αλλά στο 18’ ο Μπόζενικ έκανε το 3-1. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 29’ για να διαμορφώσει το 3-2 του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη λίγο μετά τη συμπλήρωσε μια ώρας ο Λημνιός έφτασε στο 3-3, αλλά ο Όραβετς στο 88’ έδωσε τη νίκη στους Σλοβάκους. Το άσχημο ήταν πως ο σκόρερ του 3ου τέρματος της Εθνικής και αρχηγός, Δημήτρης Λημνιός αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο 79’.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Ελλάδα, αρχική ενδεκάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Δημητρίου, Κατράνης, Νικολάου, Μιλόγεβιτς, Ιατρούδης, Βρουσάι, Ουές, Λημνιός, Καμπετσής.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Νάτσος, Δουβίκας, Ρώσσης, Οικονομίδης, Τσιγγάρας, Αποστολάκης, Γιαννούτσος, Λιάγκας

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x