Γενικά

Φήμες για Μπεσίκτας και Αρντά Τουράν

Σε μια κίνηση που αναμένεται να τον βάλει στο στόχαστρο των οπαδών της Γαλατά ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Αρντά Τουράν, καθώς η Μπεσίκτας είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ένα «ναι» απομένει προκειμένου ο Αρντά Τουράν να αποτελέσει παίκτη της Μπεσίκτας και να διχάσει το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος άσος της Μπαρτσελόνα που δεδομένα δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, προκειμένου να βρει το χρόνο συμμετοχής που δεν έχει μέχρι σήμερα.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει η Μπεσίκτας, η διοίκηση της οποίας θέλει τον παίκτη, αλλά προς το παρόν εκφράζει τους ενδοιασμούς του ο προπονητής της ομάδας, Σενόλ Γκιουνές.

Όπως αναφέρει το «NTV Sports», ο Τούρκος τεχνικός έχει τους Μπάμπελ, Κουαρέσμα και Λενς και για αυτό το λόγο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Αρντά Τουράν θα έχει θέση στη βασική ενδεκάδα, ενώ και τα όσα έχουν γίνει με την εθνική Τουρκίας, τον προβληματίζουν σε ό,τι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του.

Αν και εφόσον, ο Γκιουνές δώσει το «ΟΚ», τότε η Μπεσίκτας θα γίνει φαβορί για την απόκτησή του, σε μια κίνηση «βόμβα», καθώς ο Αρντά Τουράν αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x