Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός

Focus στον Λαουτάρο Ρινάλντι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός (με τις… ευλογίες του Ζιλμπέρτο Σίλβα) στην αναζήτηση που κάνει για το back up του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού, αναζητώντας έναν παίκτη για την επίθεση ώστε να υπάρχει μια επιπλέον καλή λύση για τη γραμμή κρούσης.

Πρόκειται για μια περίπτωση που αρέσει στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ζιλμπέρτο Σίλβα, που πρόσφατα προχώρησε την υπόθεση του Νούνο Ρέις. Το κασέ του υπολογίζεται στις 300.000.

Στα συν της υπόθεσης του 22χρονου ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι, είναι και το ιταλικό διαβατήριο που διαθέτει. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό, διότι οι θέσεις ξένων είναι όλες καπαρωμένες στο «τριφύλλι» στην παρούσα φάση.

Φαίνεται ότι έχει μείνει ελεύθερος, αλλά (όπως σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική) επικρατεί μπέρδεμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Στη σεζόν που έφυγε είχε οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ το 2014-15 σημείωσε επτά γκολ σε 29 συμμετοχές. Ποδοσφαιριστής αρκετά γρήγορος με καλές τοποθετήσεις στην περιοχή είναι τα σχόλια που τον συνοδεύουν.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x