Stoiximan Super League

Φτιάχνει κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο ο Μαρινάκης

Πρόσω ολοταχώς για μια μεγάλη επένδυση είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως αποκάλυψε, θα δημιουργήσει κλειστό γήπεδο (μπάσκετ-βόλεϊ) και κολυμβητήριο, δίπλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μια μεγάλη επένδυση για την «οικογένεια» του Ολυμπιακού έχει στα σκαριά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο περιθώριο του παγκόσμιου συνεδρίου της Θύρας 7, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποκάλυψε πως στα άμεσα πλάνα του είναι να δημιουργήσει ένα κλειστό γήπεδο (μπάσκετ - βόλεϊ) και ένα κολυμβητήριο, σε οικόπεδο ακριβώς δίπλα στο Καραϊσκάκη!

Μάλιστα, τόνισε πως το όλο πρότζεκτ θα πάρει σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς. Όπως είναι φυσικό στα νέα γήπεδα θα στεγαστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη (στον οποίο είναι διαρκώς κοντά ο Μαρινάκης), όπως και οι Ακαδημίες.

Η σχετική δήλωση Μαρινάκη

«Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη... Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x