Stoiximan Super League

Φυντάνης: «Αναπάντεχο αποτέλεσμα. Πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Λάρισας.

Ως αναπάντεχή χαρακτήρισε ο Ηλίας Φυντάνης την ήττα της Λάρισας από τον Παναθηναϊκό σήμερα στο AEL FC Arena μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

«Ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για μας το σημερινό καθώς πιστεύαμε μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και με αυτό το σκεπτικό θέλαμε να μπούμε δηλαδή να πιέσουμε τον αντίπαλο στα 3/4 του γηπέδου και με τις γραμμές μας να είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι είχαμε και το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε και συνέχισε:

«Για πρώτη φορά οι παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν τα πήγαν καλά και πήγαιναν σε δεύτερο χρόνο στη μπάλα, με αποτέλεσμα να πρέπει οι κεντρικοί αμυντικοί να πηγαίνουν για βοήθειες και να έχουμε πρόβλημα πίσω».

Ο προπονητής της Λάρισας συνέχισε:

«Το δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε το σκηνικό με την είσοδο του Αγκάνοβιτς και ρισκάροντας με Ρέντζα, Γουάλας κλείσαμε το Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο και αυτό έγινε για να μπορεί να παίξει και πιο μπροστά ο Μασούρας και να έχει και βοήθειες ο Κρίσμαν και έτσι να πιέσουμε για να φτάσουμε στο γκολ. Δυστυχώς όμως και πάνω που είχαμε έτοιμο για αλλαγή τον Λεοζίνιο ήρθε ο τραυματισμός του Ράικο (Γκόϊκοβιτς), με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσουμε με τον Γκόλια και να γίνει τρίτη αλλαγή ο Περόνε. Με συνέπεια να μην μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Γενικά στο δεύτερο προσπαθήσαμε πολύ περισσότερο από ότι στο πρώτο που δεν ακολούθησαν οι παίκτες τις εντολές μου, αλλά τελικά ήρθε η ήττα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x